Kibernetička sigurnost i zuštita privatnosti podataka

Učinite sigurnost prilikom za odvažan korak unaprijed

Zbog sve većeg broja kibernetičkih prijetnji učinkovit program za kibernetičku sigurnost postao je ključan preduvjet poslovanja. PwC-ov odjel za kibernetičku sigurnost i privatnost pomaže organizacijama zaštiti se od prijetnji, pokrenuti transformacije i postići rast.

Usredotočite se na kibernetičku sigurnost i privatnost kako biste ostvarili svoje ciljeve 

Dok se tvrtke okreću digitalnom poslovnom modelu, količina podataka koja se generira i razmjenjuje među organizacijama, partnerima i kupcima eksponencijalno raste. Digitalni podaci postali su okosnicom međusobno povezanog poslovnog ekosustava i njihova vrijednost je sve veća, kako za  organizacije, tako i za kriminalne skupine. Digitalizacija poslovanja također je izvrgnula tvrtke novim digitalnim ranjivostima, a važnost učinkovite kibernetičke sigurnosti i zaštite privatnosti podataka dostigla je rekordnu razinu. PwC-ove usluge obuhvaćaju četiri ključna elementa koji će vam omogućiti stjecanje šireg pogleda na kibernetičku sigurnost i zaštitu privatnosti podataka, kako u ulozi zaštitnika, tako i pokretača poslovanja.

Četiri komponente za pokretanje transformacije i postizanje rasta

Strategija i transformacija: rast pomoću novih tehnologija

Brojne organizacije primjenjuju najnovije tehnologije za razvoj novih proizvoda, usluga ili načina poslovanja. Međutim, tvrtke ne vode uvijek računa o prijetnjama kibernetičkoj sigurnosti koje bi mogle utjecati na ove sustave nakon što su uvedeni. Imajući na umu sigurnost već od samog početka, PwC vam može pomoći s izradom strategija za transformaciju, a zahvaljujući tome vi ćete imati bolji pogled na to što se nalazi s druge strane tehnološkog napretka.

Doznajte više o našim uslugama:

Doznajte više o našim uslugama

Zaštita privatnosti: izgradite povjerenje i potaknite rast

Tvrtke se suočavaju sa sve većim brojem novih zakona o zaštiti privatnosti podataka u različitim zemljama (posebice u EU). Kada čelnici tvrtki mogu utvrditi načine prikupljanja, korištenja i uništavanja podataka, onda imaju i jasniju sliku o tome kako ih na što sigurniji i učinkovitiji način iskoristiti za stvaranje vrijednosti. PwC vam može pomoći u izradi programa za zaštitu privatnosti podataka pomoću kojeg ćete unaprijediti povjerenje svojih kupaca i poboljšati usklađenost s globalnim propisima o zaštiti privatnosti podataka.

Doznajte više o našim uslugama:

Doznajte više o našim uslugama

Implementacija i operacije: integrirajte tehnologije, upravljajte njima i unaprijedite ih

Čelnici organizacija žele se usredotočiti na prilike za unaprjeđenje svog poslovanja, ali često su zaokupljeni neodgodivim izazovima povezanim s kibernetičkom sigurnošću i zaštitom privatnosti podataka. PwC vam može pomoći da učinkovito integrirate nove i postojeće tehnološke sustave u vaše poslovanje, kao i da njima aktivno upravljate kako bi ostvarili kontinuirana operativna poboljšanja i povećali ulaganja u kibernetičku sigurnost.

Doznajte više o našim uslugama:

Doznajte više o našim uslugama

Upravljanje incidentima i prijetnjama: prepoznajte prijetnje, odgovorite na njih te ih uklonite

Čelnici organizacija znaju da trebaju brzo i učinkovito odgovoriti na prijetnje, ali mnogi nemaju povjerenja u svoje planove. Prvi korak u pripremi za pouzdano upravljanje potencijalnim sigurnosnim incidentom jest stjecanje jasnog pogleda na prednosti i slabosti vašeg plana za odgovar na incidente. PwC vam može pomoći u otkrivanju prijetnji, odgovoru na njih, istraživanju i njihovom uklanjanju tijekom čitavog ciklusa upravljanja incidentima. Možemo vam ponuditi prilagođene podatke o prijetnjama i, u slučaju incidenta, pomažemo vam da odgovorite pomoću provjerenih alata i metodologija.

Doznajte više o našim uslugama:

Doznajte više o našim uslugama

Kontaktirajte nas

Tamara Maćašović

Tamara Maćašović

Partner, PwC Croatia

Tel: + 385 1 6328 843

Bruno Čurčija

Bruno Čurčija

Direktor, PwC Croatia

Tel: +385 (0)99 3110 677

Ostanimo povezani: