Poslovno savjetovanje

Natječi se danas, ulaži u sutra.


U svijetu stalnih promjena, nikada nije bilo važnije znati što učiniti i kako to učiniti. Naši multidisciplinarni timovi pronalaze nove izvore vrijednosti izvan postojećih granica. Postalo je nužno uočiti nove trendove i prilike i iskoristiti ih kako biste ponovno osmislili način na koji se možete natjecati u sve nestabilnijem okruženju, kako biste otkrili nove mogućnosti za stvaranje veće vrijednosti dok se vaš sektor mijenja te kako biste pretvorili zamisli u djela, provedbom strategije od koncepta do tržišta.

Surađujemo s vodećim tvrtkama, vladama i organizacijama. Pomažemo svojim klijentima u upravljanju transformacijskim promjenama, stvaranju novih organizacijskih modela, ostvarivanju vrijednosti na temelju strategija za kupce i prodajne kanale, povećanju učinkovitosti njihovih opskrbnih lanaca i imovine te integraciji sigurnosti u njihove strategije kako bi se osigurala otpornost njihova poslovanja. Imamo znanje i iskustvo, tehnologiju i kapacitete za sagledavanje šire slike i postizanje vrhunskih rezultata. Predano ćemo raditi na definiranju vaše strategije i njezinoj provedbi kako biste postigli konkretne rezultate.

PwC-ov odjel za savjetovanje na području strategije i poslovanja aktivan je na tržištima i surađuje s timovima diljem jugoistočne Europe. Stoga s ponosom možemo reći da smo jedan tim (One Team).

Kontaktirajte nas

Mislav Slade-Šilović

Mislav Slade-Šilović

Direktor, Voditelj poslovnog savjetovanja, PwC Croatia

Aleksandar Stevanović

Aleksandar Stevanović

Direktor, Voditelj poslovnog savjetovanja za sektor maloprodaje i robu široke potrošnje u JIE, PwC Croatia

Ivan Šimić

Ivan Šimić

Viši menadžer, Voditelj poslovnog savjetovanja za financijski sektor, PwC Croatia

Ostanimo povezani: