PwC HR Alumni

Vaša mreža za cijeli život

Jeste li bivši zaposlenici PwC-a?

Ostanite u kontaktu s nama

Naša mreža bivših zaposlenika pomaže PwC-u Hrvatska ostati u kontaktu jedni s drugima i firmom, pružajući ekskluzivan pristup uslugama i pogodnostima. 

Dok ste radili za PwC, pomogli ste nam izgraditi našu reputaciju i pridonijeti razvoju tvrtke i njezinog korporativnog identiteta. Iako više nismo u svakodnevnom kontaktu, ipak bismo željeli dalje razvijati naše međusobne odnose. Svi naši bivši zaposlenici mogu nas kontaktirati. Možemo vam pružiti pristup širokoj zajednici PwC-a, raznim izvorima informacija i znanja koji su vam bili dostupni tijekom vašeg zaposlenja u PwC, kao i raznim pogodnostima.

Prednosti za bivše zaposlenike

Kao cijenjeni članovi naše mreže bivših zaposlenika, dobit ćete pristup: 

  • Biltenima - Pristup najnovijim vijestima, uvidima i posebnim ponudama posebno prilagođenim vama. Možete se predbilježiti na primanje našeg biltena o temama koje vas zanimaju. 

  • LinkedInu - Povežite se sa svojom bivšom zajednicom PwC-a, kao i s bivšim kolegama, kroz koju dijelimo vijesti i uvide iz cijele mreže 

  • Mogućnostima zaposlenja - Tražite novu priliku? Saznajte o otvorenim pozdicijama u PwC-u

  • Događanjima - Povežite se i komunicirajte s bivšim kolegama i prijateljima. Pozivat ćemo vas na odabrane poslovne i društvene događaje, organizirane za sve sadašnje i bivše zaposlenike PwC-a. Iskoristite naša događanja za ponovno povezivanje i razmjenu ideja širom mreže i šire. Možete prisustvovati relevantnim stručnim radionicama, sektorskim događajima ili događanjima koje suorganizira PwC-a. Također možete dobiti popust na kotizaciju za neke obuke i stručne tečajeve koje organizira PwC's Academy

Pridružite se našoj mreži bivših zaposlenika

Želite li biti u kontaktu s nama i imati pristup svim prednostima koje smo spomenuli?

Ažurirajte svoje podatke

Povežite se s nama na LinkedInu

 

Kontaktirajte nas

Jasna Kržanić

Jasna Kržanić

Marketing i komunikacije, Lider za JIE, PwC Croatia

Tel: +385 98 383 012

Follow us