EU fondovi

 

PwC je vodeći pružatelj usluga vezanih uz Europske strukturne i investicijske fondove. PwC godinama uspješno savjetuje Europsku komisiju i njena tijela, Europsku investicijsku banku, Europski parlament, Europsku centralnu banku te ostale institucije Europske unije, kao i same zemlje članice.

PwC Hrvatska, kao članica globalne PwC mreže, već niz godina pruža usluge savjetovanja klijentima iz privatnog i javnog sektora u pripremi i provedbi projekata financiranih iz fondova EU. PwC Hrvatska savjetuje i javna tijela u Republici Hrvatskoj u provedbi kohezijske politike EU.

Imamo tim stručnjaka sa znanjem i dugogodišnjim iskustvom, te Vam spremno možemo pomoći pri planiranju, optimalnom strukturiranju, zatvaranju financijske konstrukcije, prijavi i provedbi projekata za sufinanciranje putem fondova EU. Naši certificirani stručnjaci za javnu nabavu pomoći će Vam pravilno koristiti dodijeljena bespovratna sredstva čime ćete značajno smanjiti rizik od financijskih korekcija na projektu.

U svakom projektu prijave za bespovratna sredstva iz fondova EU, analiziramo i mogućnost korištenja poticajnih mjera prema Zakonu o poticanju ulaganja kako biste ostvarili maksmimalni intenzitet poticaja za Vaš projekt.

 

Stay Connected: