PwC EU usluge

Stvaranje vrijednosti za institucije, agencije i tijela Europske unije


PwC EU usluge

PwC godinama uspješno savjetuje Europsku komisiju i njena tijela, Europsku investicijsku banku, Europsku središnju banku, Europski parlament te ostale institucije Europske unije, kao i same zemlje članice.

PwC Hrvatska, kao članica globalne PwC mreže, već niz godina pruža usluge savjetovanja klijentima iz privatnog i javnog sektora u pripremi i provedbi projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

PwC-ov tim zadužen za EU usluge sastoji se od iskusnih stručnjaka koji savjetuju institucije koje provode kohezijsku politiku EU u Republici Hrvatskoj, kao i krajnje korisnike kojima omogućuju sufinanciranje projekata bespovratnim EU sredstvima. Članovi našeg tima specijalizirani su za savjetovanje u zatvaranju financijske konstrukcije investicijskih projekata (bespovratna sredstva iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, nacionalne potpore za poticanje ulaganja, razne porezne olakšice i sl.), savjetovanje u pripremi projekata, upravljanju projektima te pripremi i provedbi postupaka javne nabave.

U svakom projektu za koji je PwC angažiran kao EU savjetnik analiziraju se mogućnosti korištenja poticajnih mjera prema Zakonu o poticanju ulaganja kako bi planirani projekt ostvario maksimalni intenzitet potpore.

PwC Hrvatska kvalitetnim, pravovremenim i pouzdanim savjetima pomogla je brojnim mikro, malim, srednjim i velikim poduzetnicima i tijelima državne uprave dobiti i opravdati bespovratna EU sredstva, posebice u sektoru turizma, energetike i proizvodnih industrija, u području istraživanja, razvoja i inovacija, kao i javnim infrastrukturnim projektima.

 


Kontaktirajte nas

Hrvoje Jelić

Hrvoje Jelić

Partner, Porezi i regulatorne usluge, PwC Croatia

Tel: +385 (1) 6328 830

Ostanimo povezani: