O nama

PwC globalno

Cilj PwC-a je izgraditi povjerenje u društvu i riješiti važne probleme. Mreža smo tvrtki u 152 zemlje s preko 327.000 ljudi koji se zalažu za pružanje kvalitetnih usluga na područjima revizije i računovodstvenog savjetovanja, poslovnog savjetovanja i poreznih usluga. Posjetite www.pwc.hr kako biste doznali više i rekli nam što vam je važno.

PwC se odnosi na hrvatsko društvo člana mreže, a može se ponekad odnositi na mrežu PwC-a. Svako društvo član mreže zasebna je pravna osoba.

PwC Hrvatska

1997. godine su Coopers & Lybrand i Price Waterhouse otvorili svoje urede u Hrvatskoj. Svjetsko udruživanje ovih dviju organizacija stvorilo je 1998. godine PwC koji poznajemo danas. PwC Hrvatska osniva 2012. godine novu pravnu osobu, PricewaterhouseCoopers Savjetovanje d.o.o.

Naš portfelj klijenata uključuje neke od najvećih hrvatskih i multinacionalnih poduzeća u Hrvatskoj. Tijesna suradnja s ekonomskim i državnim tijelima dopušta nam ići ukorak s poslovnim okruženjem koje se neprestano mijenja, a u kojem poduzeća posluju u Hrvatskoj.

Imamo gotovo 250 stručnjaka u Hrvatskoj, uključujući 7 partnera, koji su usredotočeni na pružanje inovativnih savjeta i rješenja za Vaše specifične potrebe i koji imaju globalnu perspektivu potrebnu za rješavanje složenih poslovnih pitanja današnjice.

Ostanimo povezani: