PwC-ov Kodeks ponašanja

Živimo svoju svrhu i vrijednosti

Ono što činimo je važno

Naš Kodeks ponašanja (Kodeks) navodi što se od nas očekuje. Ocrtava naša temeljna načela - integritet, objektivnost, profesionalnu kompetentnost i dužnu pažnju, povjerljivost i profesionalno ponašanje. Pokazuje nam na koji bismo način načela trebali pretvarati u djela i potiče nas da uvijek damo sve od sebe.

Pogledajte film kako biste doznali više.

Playback of this video is not currently available

1:31

PwC-ov Kodeks ponašanja

Upoznajte se s Kodeksom ponašanja

PwC-ov globalni kodeks ponašanja trećih strana

Pet glavnih područja koje Kodeks pokriva

Prijavljivanje nepravilnosti

Prijavljivanjem mogućih nepravilnosti pokazujemo naš integritet i hrabrost da učinimo pravu stvar. U ovom dijelu Kodeksa pojašnjene su situacije kada i kako izraziti zabrinutost i prijaviti moguće nepravilnosti.

Izgradnja povjerenja u način na koji poslujemo

Ovaj dio Kodeksa navodi što se očekuje od nas kao profesionalaca. Njegujemo svoju reputaciju pridržavajući se profesionalnih standarda, primjenjivih zakona i propisa te ispunjavajući etičke obveze, a istovremeno pružamo visokokvalitetne usluge na inovativan način.

Izgradnja povjerenja u način na koji koristimo informacije

Poštujemo privatnost i povjerljivost podataka naših klijenata, naših ljudi i svih ostalih s kojima poslujemo. Štitimo osobne i druge povjerljive podatke u svim oblicima i nikada ih ne zlorabimo. Sadržaje na društvenim mrežama objavljujemo tek nakon što utvrdimo da su primjereni.

Izgradnja povjerenja u naše zajednice

U ovom dijelu Kodeksa opisuje se način na koji se predstavljamo svijetu i tržištima na kojima poslujemo. Cilj nam je svojom brigom, otvorenošću i poštenjem steći povjerenje naših dionika pri čemu ćemo se neumorno fokusirati na etiku i kvalitetu.

Izgradnja međusobnog povjerenja

Ovaj dio Kodeksa naglašava kako se odnosimo jedni prema drugima na poslu. Povjerenje je ključ za učinkovitu suradnju s našim kolegama i pružanje usluga našim klijentima. Prvi korak u tom procesu podrazumijeva da se svatko od nas prema drugima treba odnositi s pažnjom, pristojnošću, dostojanstvom, poštenjem i poštovanjem.

Kontaktirajte nas

John M. Gašparac

John M. Gašparac

partner u Odjelu revizije i računovodstvenog savjetovanja, PwC Croatia

Marija  Ilievska

Marija Ilievska

Upravljanje rizicima, menadžer, PwC Croatia

Branka Rösler

Branka Rösler

Voditeljica ureda, PwC Croatia

Ostanimo povezani:

Contact us

Nicola Shield

Nicola Shield

Global Chief Ethics and Compliance Officer, PwC United Kingdom

Tel: +44 (0)7931 388648

Hide