Skip to content Skip to footer
Search
hr

Dubinsko snimanje

Usmjerenost na ključne čimbenike

Planirate kupnju ili prodaju društva. Međutim, je li to mudar potez? Kako biste donijeli informiranu odluku svakako morate procijeniti financijske i porezne aspekte. Ipak, u mnogim slučajevima  postoje i drugi pokretači vrijednosti koje treba uzeti u obzir, primjerice tržišna pozicija, kvaliteta IT-ja, operativne mogućnosti i reputacijski rizici. Kako prepoznati i steći jasno razumijevanje pokretača vrijednosti koji su ključni s obzirom na prirodu vašeg poslovanja?

Znajte što kupujete ili prodajete

Kod pregovaranja o transakciji najčešće manjka vremena i resursa. No mi učinkovito koristimo i jedno i drugo i omogućujemo vam jasno razumijevanje glavnih prilika i rizika povezanih s transakcijom koju razmatrate. Usko surađujući s vama, u mogućnosti smo primijeniti pravi fokus jer poznajemo industriju u kojoj poslujete i znamo na što se treba usredotočiti. Nakon što se odlučite za određeni pristup, naši će stručnjaci odmah poduzeti potrebne korake.

Kako vam možemo pomoći?

Naš doprinos omogućit će vam ostvarenje uspješne transakcije. Na temelju našeg dubinskog snimanja moći ćete

  • donijeti dobro informiranu odluku o tome želite li nastaviti s kupnjom ili prodajom. Osim isporuke pouzdanih činjenica, kao savjetnik od povjerenja, ponudit ćemo vam i svoje mišljenje o utjecajima transakcije na temelju vaših kriterija za donošenje odluke. 
  • Izradit ćemo realnu i dobro informiranu ponudu ili odrediti tržišnu i ostvarivu prodajnu cijenu na temelju čimbenika koji određuju vrijednost poslovanja.
  • Odredit ćemo najprikladniju pravnu strukturu i u pregovorima postići najbolje uvjete transakcije na temelju jasnog razumijevanja prilika i rizika povezanih s transakcijom.

 

Kontaktirajte nas

Darija Hikec

Darija Hikec

Direktor

Tel: +385 1 6328 828

Damir Kecko

Damir Kecko

Partner

Tel: +385 (1) 6328 822

Ostanimo povezani: