Skip to content Skip to footer
Search
hr

Financijsko modeliranje transakcija

Širi uvid, bolje odluke

Kod donošenja odluke o stjecanju ili izdvajanju i povezanom financiranju morate dobro poznavati svoj financijski položaj. A niste jedini. Zainteresirane strane također trebaju imati povjerenja u financijske projekcije na kojima se temelje vaši planovi. Projekcije razvijene pomoću naših fleksibilnih financijskih modela pružaju potreban uvid i ulijevaju povjerenje.

Fleksibilni financijski modeli koji zadržavaju svoju vrijednost nakon transakcije

Naši financijski modeli omogućit će vam detaljno razumijevanje financijskih projekcija i rizika i mogućnosti povezanih s Vašim planovima generiranjem jasno vidljivih rezultata na temelju KPI-jeva i analize osjetljivosti koje smatrate važnima. Pomoći ćemo Vam u utvrđivanju pokretača vrijednosti specifičnih za Vaše poslovanje te ih potom uključiti u model. Osigurat ćemo i da model bude dovoljno fleksibilan kako biste ga mogli prilagoditi različitim scenarijima. Financijski model je daleko od pukog  potrošnog resursa ograničenog na određenu transakciju. Štoviše, on predstavlja zdravo ulaganje koje će Vam pružiti širi uvid na temelju kojeg ćete moći donositi bolje poslovne odluke na duži rok.

Kako vam možemo pomoći?

Povezujemo naše napredne vještine modeliranja u Excelu i poznavanje računovodstvenih i poreznih pitanja sa zahtjevima Vašeg poslovanja i pružamo Vam praktičan i pouzdan model za izradu projekcija koji će Vam pomoći u:

  • Pokazivanju vrijednosti i potencijala rasta zainteresiranim investitorima (prodajna strana)
  • Boljoj pripremljenosti za pregovore o cijeni prilikom kupnje (kupovna strana)
  • Zadobivanju opravdanog povjerenja kreditora (refinanciranje)
  • Smanjivanju rizika od pogrešaka u vlastitom financijskom modelu (pregled modela)

 

Kontaktirajte nas

Darija Hikec

Darija Hikec

Direktor

Tel: +385 1 6328 828

Damir Kecko

Damir Kecko

Partner

Tel: +385 (1) 6328 822

Ostanimo povezani: