O nama

Pregledajte ovu stranicu na: English

PwC globalno

PwC pruža usluge računovodstvenog, poreznog i poslovnog savjetovanja, specifičnog za pojedine industrije kako bi izgradio povjerenje i povećao vrijednost svojim klijentima i njihovim udjelničarima. Više od 208.000 ljudi u 157 zemalja diljem naše mreže dijeli svoja razmišljanja, iskustva i rješenja kako bi razvili nova gledišta i praktične savjete.

PwC se odnosi na mrežu društava članova unutar PricewaterhouseCoopers International Limited, od kojih je svaka zasebna i neovisna pravna osoba.

PwC Hrvatska

1997. godine su Coopers & Lybrand i Price Waterhouse otvorili svoje urede u Hrvatskoj. Svjetsko udruživanje ovih dviju organizacija stvorilo je 1998. godine PwC koji poznajemo danas. PwC Hrvatska osniva 2012. godine novu pravnu osobu, PricewaterhouseCoopers Savjetovanje d.o.o.Naš portfelj klijenata uključuje neke od najvećih hrvatskih i multinacionalnih poduzeća u Hrvatskoj. Tijesna suradnja s ekonomskim i državnim tijelima dopušta nam ići ukorak s poslovnim okruženjem koje se neprestano mijenja, a u kojem poduzeća posluju.

U Hrvatskoj imamo stotinjak stručnjaka koji su usredotočeni na pružanje inovativnih savjeta i rješenja za Vaše specifične potrebe i koji imaju globalnu perspektivu potrebnu za rješavanje složenih poslovnih pitanja današnjice.

  • Doznajte o raznim uslugama koje nudimo.
  • Informirajte se o događanjima u kojima PwC sudjeluje.
  • Pregledajte adrese našeg ureda u Hrvatskoj.