Poslovno savjetovanje

Pregledajte ovu stranicu na: English
Bilo da poduzeće kreće u veliku transakciju, prolazi kroz organizacijske promjene ili donosi strateške odluke o svojoj budućnosti, klijenti od našeg tima za poslovno savjetovanje očekuju pomoć u razvijanju kreativnih ideja i davanje stručnog savjeta.

Mi pomažemo klijentima upravljati sveukupnim poslovnim rizicima, čime se poboljšava financijsko poslovanje.

Pružanje transakcijskih usluga kao temeljnog dijela aktivnosti pripajanja i stjecanja, privatizacija, procjena, studija izvedivosti i priprema poslovnih planova klijenata.

Obavljamo procjenu računovodstvenih i informacijskih sustava kako bismo poboljšali učinkovitost, djelotvornost, ekonomičnost i zaštitu imovine.

Vrlo dobro razumijemo praktične implikacije zakona koji se tiču aktivnosti naših klijenta, a mi im pomažemo u razvijanju odgovarajućih strategija kojima bi izvukli maksimalnu korist iz svake situacije.

Vrsta usluge:


Usluge konzaltinga pomažu tvrtkama poboljšati poslovanje povećanjem učinkovitosti i djelotvornosti ključnih poslovnih operacija. Nudimo savjete i podršku oko ključnih pitanja klijenata, koristeći tehnologiju, podataka i programa vještine upravljanja pružiti najbolje rješenje.

K tome, PwC stručnjaci za upravljanje kriznim situacijama nude sveobuhvatne financijske, gospodarske i strateške savjete za tvrtke s kompleksnim poslovnim problemima.

PwC vam može pomoći s forenzičkim pitanjima.

Naše usluge pokrivaju cijeli spektar proaktivnih i reaktivnih rješenja - od složenih istraga u svrhu pronalaženja činjenica, razvoja sofisticiranih sustava za sprječavanje prijevara do procjena šteta za potraživanja od osiguranja i svjedočenja u svojstvu vještaka u arbitraži ili parničnom postupku.

Grupa za transakcije se bavi financijskim dubinskim snimanjima, studijama izvedivosti i izradama poslovnih planova, pripajanjima i stjecanjima, te uslugama glede financiranja, procjena vrijednosti i uslugama po okuončanju tanskacije.