Online tečajevi PwC's Academy

Kako postići učinkovitost procesa učenja uz zadržavanje potrebne razine kvalitete? Kako zaposlenicima olakšati sudjelovanje u programu usavršavanja? Kako racionalizirati vrijeme i resurse potrebne za pohađanje tečaja? Kako ubrzati usvajanje potrebnih znanja i vještina? 

Sve su to pitanja koja muče menadžment većine tvrtki širom svijeta.

 

Koje je naše rješenje?

PwC's Academy slijedi aktualne trendove u tehnologiji te nudi svojim klijentima razne visokokvalitetne online tečajeve.

 

PwC Akademija - online kursevi

Koje online tečajeve nudimo? 

Naša ponuda online tečajeva treninga temelji se na našim postojećim programima koji se izvode uživo, a obuhvaćaju različite vještine i sposobnosti potrebne u modernom poslovnom okruženju. Tečajevi se temelje na iskustvima naših lokalnih i međunarodnih stručnjaka.

 

Kako se izvodi online tečaj? 

Zahvaljujući svojim tehničkim i stručnim mogućnostima, PwC's Academy nudi mogućnost korištenja brojnih platformi i alata za online učenje. Iako se izvode putem interneta i na daljinu, ovi tečajevi također omogućuju interaktivnost i pružaju priliku za aktivno sudjelovanje u procesu usavršavanja i omogućuju kvalitetno učenje i stjecanje novih znanja i vještina.

 

Kako se prijaviti na online tečaj? 

Pozivamo sve zainteresirane klijente da nas kontaktiraju kako bismo zajedno pronašli najbolje rješenje za učenje putem interneta.

 


{{filterContent.facetedTitle}}

Kontaktirajte nas

Slaven Kartelo

Slaven Kartelo

Director, PwC Academy, PwC Croatia

Željka  Kovačević

Željka Kovačević

PwC's Academy Coordinator, PwC Croatia

Ostanimo povezani: