Skip to content Skip to footer
Search
hr

Online tečajevi PwC's Academy

Kako postići učinkovitost procesa učenja uz zadržavanje potrebne razine kvalitete? Kako zaposlenicima olakšati sudjelovanje u programu usavršavanja? Kako racionalizirati vrijeme i resurse potrebne za pohađanje tečaja? Kako ubrzati usvajanje potrebnih znanja i vještina? 

Sve su to pitanja koja muče menadžment većine tvrtki širom svijeta.

 

Koje je naše rješenje?

PwC's Academy slijedi aktualne trendove u tehnologiji te nudi svojim klijentima razne visokokvalitetne online tečajeve.

 

PwC Akademija - online kursevi

Koje online tečajeve nudimo? 

Naša ponuda online tečajeva treninga temelji se na našim postojećim programima koji se izvode uživo, a obuhvaćaju različite vještine i sposobnosti potrebne u modernom poslovnom okruženju. Tečajevi se temelje na iskustvima naših lokalnih i međunarodnih stručnjaka.

 

Kako se izvodi online tečaj? 

Zahvaljujući svojim tehničkim i stručnim mogućnostima, PwC's Academy nudi mogućnost korištenja brojnih platformi i alata za online učenje. Iako se izvode putem interneta i na daljinu, ovi tečajevi također omogućuju interaktivnost i pružaju priliku za aktivno sudjelovanje u procesu usavršavanja i omogućuju kvalitetno učenje i stjecanje novih znanja i vještina.

 

Kako se prijaviti na online tečaj? 

Pozivamo sve zainteresirane klijente da nas kontaktiraju kako bismo zajedno pronašli najbolje rješenje za učenje putem interneta.

 


Kontaktirajte nas

Slaven Kartelo

Slaven Kartelo

Director, PwC Academy, PwC Croatia

Željka  Kovačević

Željka Kovačević

PwC's Academy Coordinator, PwC Croatia

Ostanimo povezani: