Razvijte svoje vještine

Doznajte koje programe nudi PwC's Academy

PwC's Academy je edukativni centar PwC-a i savjetodavni partner organizacijama u planiranju strategije razvoja ljudskih potencijala. Pružamo usluge edukacije iz svih područja naše djelatnosti: revizije, poreznog savjetovanja, upravljanja rizicima, operativnog restrukturiranja, digitalne transformacije, kibernetičke sigurnosti, EU fondova kao i menadžerskih vještina i vještina vođenja.

Živimo u razdoblju tektonskih promjena uvjetovanih kako novim tehnologijama tako i sociološkim i demografskim trendovima koji nas vode prema nekoj novoj realnosti. Kako bismo bili ukorak s vremenom moramo se više otvoriti prema promjenama, suradnji, preispitivanju starih pretpostavki, a nadasve, stalnom učenju.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Poslovi se mijenjaju, ali ne i potreba za ljudima

PwC već više od 100 godina razvija svoje ljude na svim kontinentima. Sposobnost prepoznavanja i razvoja talenata učinila nas je jednom od najvećih i najuspješnijih tvrtki za profesionalne usluge u svijetu. Upravo to duboko iskustvo razvoja mladih stručnjaka u uspješne poslovne ljude s međunarodnim iskustvom i načinom razmišljanja ugrađeno je u PwC-ove programe.

Prednosti PwC’s Academy

Predavači dolaze iz PwC-ove globalne mreže 

Programi se temelje na primjerima iz prakse

Pratimo svjetske trendove u korporativnoj edukaciji

PwC's Academy vas može podržati u osmišljavanju strategije za razvoj radne snage koja je 'fit for future'. Pozorno ćemo vas saslušati i detaljno se upoznati s vašim poslovnim izazovima. Angažirat ćemo PwC-ove lokalne i međunarodne stručnjake koji imaju duboko razumijevanje vašeg segmenta poslovanja. Koristit ćemo iskustvo naših kolega iz globalne mreže PwC-ovih akademija u izradi rješenja za razvoj talenata u organizacijama sličnima vašoj. Kroz čitav proces, usko ćemo surađivati s vašim HR timom i na taj način pridonijeti i njihovom razvoju.
Dozvolite nam da vam pokažemo što je moguće. 

Slaven Kartelo

Director, PwC Academy, PwC Croatia

Email

Željka Kovačević

PwC's Academy Coordinator, PwC Croatia

Email

Ostanimo povezani: