Skip to content Skip to footer
Search
hr

Loading Results

Razvijte svoje vještine

Doznajte koje programe nudi PwC's Academy

PwC's Academy je edukativni centar PwC-a i savjetodavni partner organizacijama u planiranju strategije razvoja ljudskih potencijala. Pružamo usluge edukacije iz svih područja naše djelatnosti: revizije, poreznog savjetovanja, upravljanja rizicima, operativnog restrukturiranja, digitalne transformacije, kibernetičke sigurnosti, EU fondova kao i menadžerskih vještina i vještina vođenja.

Živimo u razdoblju tektonskih promjena uvjetovanih kako novim tehnologijama tako i sociološkim i demografskim trendovima koji nas vode prema nekoj novoj realnosti. Kako bismo bili ukorak s vremenom moramo se više otvoriti prema promjenama, suradnji, preispitivanju starih pretpostavki, a nadasve, stalnom učenju.

Playback of this video is not currently available

Poslovi se mijenjaju, ali ne i potreba za ljudima

PwC već više od 100 godina razvija svoje ljude na svim kontinentima. Sposobnost prepoznavanja i razvoja talenata učinila nas je jednom od najvećih i najuspješnijih tvrtki za profesionalne usluge u svijetu. Upravo to duboko iskustvo razvoja mladih stručnjaka u uspješne poslovne ljude s međunarodnim iskustvom i načinom razmišljanja ugrađeno je u PwC-ove programe.

Prednosti PwC’s Academy

Predavači dolaze iz PwC-ove globalne mreže 

Programi se temelje na primjerima iz prakse

Pratimo svjetske trendove u korporativnoj edukaciji

PwC's Academy vas može podržati u osmišljavanju strategije za razvoj radne snage koja je 'fit for future'. Pozorno ćemo vas saslušati i detaljno se upoznati s vašim poslovnim izazovima. Angažirat ćemo PwC-ove lokalne i međunarodne stručnjake koji imaju duboko razumijevanje vašeg segmenta poslovanja. Koristit ćemo iskustvo naših kolega iz globalne mreže PwC-ovih akademija u izradi rješenja za razvoj talenata u organizacijama sličnima vašoj. Kroz čitav proces, usko ćemo surađivati s vašim HR timom i na taj način pridonijeti i njihovom razvoju.
Dozvolite nam da vam pokažemo što je moguće. 

Slaven Kartelo

Director, PwC's Academy, PwC Croatia

Email

Ana Jergovic

PwC’s Academy Manager, PwC Croatia

Email

Željka Kovačević

PwC's Academy Coordinator, PwC Croatia

Email

Ostanimo povezani: