Etika i kodeks ponašanja

Etika

PwC je prepoznat kao globalni lider u intelektualnim uslugama, radeći s mnogim najpoznatijim svjetskim organizacijama u zemljama širom svijeta. Kako prilike i izazovi koje svi vidimo postaju veći i složeniji, nastavljamo se prilagođavati.  No, kako razvijamo svoje poslovanje, ono što mora potaknuti sve što radimo jest kolektivna i individualna predanost PwC svrsi i našim vrijednostima - temeljima naše mreže. 

Povjerenje koje naši klijenti, zajednice i naši ljudi stavljaju u PwC, kao i naši visoki standardi etičkog ponašanja, bitni su za sve što radimo. U našem je poslovanju važno da imamo referentan okvir za odluke koje donosimo svaki dan. Naš Kodeks ponašanja (Code) može nas voditi, bez obzira gdje se nalazimo ili što radimo. To je način na koji poslujemo.

Saznaj više

Kodeks ponašanja

Naš Kodeks ponašanja temelji se na izjavi o svrsi PwC-a (izgradnja povjerenja u društvu i rješavanje važnih problema) i glavnim zajedničkim vrijednostima. Kodeks predstavlja zajednički okvir za naše ponašanje, poslovanje i ispravno djelovanje. To također uključuje progovaranje ako naiđemo na situaciju koja nije u skladu s Kodeksom ili našim vrijednostima.

Poznavanje, razumijevanje i življenje našeg Kodeksa temeljni je dio onoga što predstavljamo kao zaposlenici PwC-a i onoga za što se zalažemo.

 

Kontaktirajte nas

John M. Gašparac

John M. Gašparac

Voditelj usluga revizije i računovodstvenog savjetovanja za Hrvatsku, PwC Croatia

Marija  Ilievska

Marija Ilievska

Upravljanje rizicima, menadžer, PwC Croatia

Branka Rösler

Branka Rösler

Menadžer DOP-a, PwC Croatia

Ostanimo povezani: