Istraživanje CFO Compass

Otključajte potencijal svoje organizacije pomoću PwC-ove ankete o zrelosti financija u jugoistočnoj Europi

Istraživanje „CFO Compass“ usredotočuje se na način na koji digitalna revolucija mijenja procese u okviru financijskih funkcija i na to kako članovi uprava zaduženi za financije i financijski direktori odgovaraju na sve zahtjevnije potrebe dionika.

Na temelju rezultata izradit ćemo sažetak o gledištima financijskih stručnjaka o ključnim poslovnim pitanjima, strateškim prioritetima i čimbenicima koje trenutačno smatraju ključnima.

Jeste li spremni preobraziti svoju organizaciju kako biste joj osigurali uspjeh i usporediti je s Vašim konkurentima u sektoru i jugoistočnoj Europi?

Female Chief Analyst Holds Meeting Presentation for a Team of Economists

Kome je namijenjena anketa „CFO Compass“?

Istraživanje „CFO Compass“ provodi se u jugoistočnoj Europi (Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Sjeverna Makedonija,  Slovenija, Srbija). 

Anketa poziva financijske stručnjake iz regije – članove uprava zadužene za financije, financijske direktore, financijske menadžere, voditelje računovodstva i donositelje odluka u okviru financijskih funkcija, da iznesu svoja zapažanja i stajališta.

Rok za ispunjavanje ankete je 15. studenog 2023. godine.

people commenting on analysis

Naše istraživanje „CFO Compass” nudi jedinstvenu priliku za transformaciju Vaše poslovne strategije kroz:

Usporedbu s kolegama

Zadržite prednost pred konkurencijom i usporedite svoju organizaciju s tvrtkama u Vašoj regiji i sektoru. Naša istraživanja omogućuju Vam postizanje konkurentske prednosti utvrđivanjem najboljih praksi, trendova i područja za poboljšanje, koja su specifična za Vaše poslovno okruženje.

Pronalaženje optimalnih rješenja

Informirano odlučivanje počinje postavljanjem pronicljivih pitanja. Kroz naše istraživanje prilagođeno potrebama Vašeg poslovanja postavit ćemo Vam prava pitanja kako biste dobili korisne uvide. Uz našu pomoć možete donositi odluke temeljene na podacima kojima svojoj organizaciji možete osigurati rast i uspjeh.

Utjecaj na promjenu na vrhu

Samo ćete uvjerljivim argumentima pokrenuti učinkovitu promjenu u Vašoj organizaciji. Rezultati naše ankete pružit će Vam argumente potrebne za zagovaranje promjena na najvišim razinama upravljanja. S dobivenim uvidima koji su potkrijepljeni podacima, moći ćete pokrenuti rasprave, potaknuti inovacije i dovesti poslovanje do novih visina.

Contact us

Slaven Kartelo

Slaven Kartelo

Partner, PwC Croatia

Luka Cvijetić

Luka Cvijetić

Direktor, Revizija i računovodstveno savjetovanje, PwC Croatia

Tel: +385 (0)99 3110 676

Renata Pentek

Renata Pentek

Menadžer, Usluge računovodstvenog savjetovanja i tržišta kapitala, PwC Croatia

Tel: +385 (0)99 3037 482

Ostanimo povezani: