Mini MBA - Komentari polaznika

Što polaznici kažu o PwC's Mini MBA?

Od njegova uvođenja 2012. godine održali smo treninge za više od 400 stručnjaka iz različitih industrija i zemalja. Program se već četiri godine održava uspješno u Srbiji, Bugarskoj, Rumunjskoj i zemljama Bliskog istoka. Brojne pozitivne povratne informacije koje smo dobili od polaznika najbolji su pokazatelj vrijednosti programa.

 

„PwC's Academy u tri je mjeseca upakirala sve module koji se inače obrađuju na programu MBA. To je, za sve nas koji radimo u korporativnom okruženju, odlična nadogradnja na znanja stečena u praksi. Moduli programa PwC’s Mini MBA, sastavljeni od zanimljivih praktičnih primjera i jasnih teorijskih tumačenja, pomogli su mi da bolje razumijem poslovanje cijelog poduzeća i aktivnosti ostalih sektora. I više od toga. Polaznici PwC's Mini MBA programa dolaze iz različitih industrija što je rasprave učinilo zanimljivijima, a širi kontekst poslovanja potpunijim. Pet zvjezdica od mene :)”

Vladislava Furtula, specijalist u odjelu marketinga, Schneider Electric

„Zbog svoje sažete prirode PwC’s Mini MBA savršen je trening za osobe na svim menadžerskim razinama, bilo da je riječ o višem, srednjem ili nižem menadžmentu, koje žele dobiti uvid u svaki aspekt poslovanja. Čak i nakon gotovo 20 godina iskustva u upravljanju projektima, program Mini MBA bio mi je vrlo koristan. Koliko god da ste dobri u svom poslu i na bilo kojoj da ste razini menadžmenta, uvijek dobro dođe da se stvari sagledaju iz drugačije perspektive. Predavači su pokazali veliki profesionalizam, konkretne sposobnosti i znanje. Toplo preporučujem ovaj tečaj. ”

Velibor Đerman, osnivač i direktor, 2GL Outsourcing

„PwC’s Mini MBA upravo je ono što i stoji u nazivu: skraćena, ali dovoljna verzija MBA-a koja pruža polaznicima dovoljno informacija, teorije i primjera o poslovnim procesima i općenito poslovanju. Program je vrlo konkretan, cjelovit i svrhovit, osobito polaznicima koji su se specijalizirali za samo jedno područje i nemaju priliku baviti se svim aspektima poslovanja. Sjajna atmosfera i okruženje doprinijeli su još boljoj interakciji polaznika, a sigurno i uspjehu samog programa.”

Bojana Gaković, menadžer treninga, Coca Cola HBC

„PwC’s Mini MBA obuhvaća sve bitne aspekte poslovanja. Brojnim sažetim teorijskim i praktičnim primjerima polaznike se uvodi u ključne poslovne koncepte i načela. Moduli su dinamični i naročito korisni za sve koji su se specijalizirali za samo jedno područje ili zadatak i nemaju priliku kroz posao se upoznati s radom drugih sektora. Posebno bih istaknula karizmatične predavače i ugodnu atmosferu na predavanjima koji su dodatno potaknuli polaznike da aktivno sudjeluju u grupnom radu. Sve je to učinilo 3 mjeseca provedenih na PwC's Academy iskustvom koje je vrijedno pamćenja.”

Ana Todorović, viši financijski kontroler, Atlantic Grupa

„PwC's Mini MBA savršen je alat za sve menadžere koji žele unaprijediti svoja poduzeća tako da ih prilagode suvremenim izazovima koji se očituju u iznimno brzim promjenama uvjeta u kojima se odvija poslovanje. Trening je dinamičan i proaktivan s mnogo praktičnih primjera.”

Aleksandar Grujić, izvršni direktor, Saint Gobain

Contact us

PwC's Academy

Tel: +385 1 6328 888

Branka Modrušan

Voditelj, PwC’s Academy, PwC Croatia

Tel: +385 99 255 4437

Stay Connected: