PwC's Mini MBA

PwC’s Mini MBA je program poslovne edukacije čiji je cilj polaznicima pružiti sveobuhvatni pregled različitih aspekata upravljanja i razvoja uspješnog poduzeća. Usmjeren je na razvoj sposobnosti razumijevanja šireg konteksta i sposobnosti sagledavanja poslovnih problema iz različitih prespektiva.

Program se najbolje može opisati kao sažeti MBA za poslovne ljude. Kroz devet modula obrađuju se ključni koncepti kao što su strategija, računovodstvo i financije, marketing, prodaja, upravljanje projektima te vještine vođenja. Polaznici će steći bazu za strukturiranu i logičku analizu poslovnih izazova.


Module Date
Business mapping; Ethics and corporate governance 24.9.2020.
Corporate and business strategy 25.-26.9.2020.
Leadership in the 21st century 9.-10.10.2020.
Accounting basics and financial management 23.-24.10.2020.
Enabled organisation 6.-7.11.2020.
Marketing in the digital age 20.-21.11.2020.
Project management in everyday business 4.-5.12.2020.
Innovation and creative thinking 18.12.2020.
Linking it all together 19.12.2020.
loading-player

Playback of this video is not currently available

Team work

Kome je namijenjen PwC's Mini MBA?

Program je namijenjen:

  • mladim zaposlenicima koji su identificirani kao ključni talenti
  • voditeljima odjela koji se pripremaju za preuzimanje većih menadžerskih odgovornosti
  • osnivačima i zaposlenicima malih i srednjih poduzeća
  • svakome tko je motiviran kontinuirano stjecati nova znanja i time povećavati svoju vrijednost na tržištu rada

Kojom se metodologijom koristi PwC's Mini MBA?

PwC's Mini MBA program polazi od tehnike mapiranja segmenata jedne organizacije kako bi i vizualno dočarao njihovu međusobnu povezanost što omogućava dublje razumijevanje organizacijskih struktura i procesa. U završnom se modulu stečeno znanje objedinjuje kroz grupni rad na primjeru stvarne kompanije. Koristeći mapu, sudionici će proći kroz glavne faze planiranja, razvoja i implementacije poslovne strategije.

Upravo to je ono što razlikuje naš program od drugih: povezivanjem svih modula u jednu cjelinu učimo polaznike da se odmaknu od "mentaliteta silosa" i steknu naviku razmišljanja o svojim svakodnevnim zadacima u širem kontekstu. To stvara uvjete za bolju suradnju i međusobno razumijevanje različitih timova te doprinosi uspješnijoj implementaciji projekata.

Unošenjem Vaše email adrese, potvrđujete da ste pročitali Izjavu o privatnosti i da se slažete da postupamo s podacima u skladu s Izjavom o privatnosti (uključujući međunarodni prijenos). Ako u bilo kojem trenutku promijenite mišljenje o primanju informacija od nas, možete nam poslati elektronsku poruku koristeći kontaktnu stranicu Pišite nam

Contact us

Branka Modrušan

PwC’s Academy Leader, PwC Croatia

Željka Kovačević

PwC's Academy Coordinator, PwC Croatia

Follow us