Naše aktivnosti

View this page in: English

Čime se mi bavimo? Mi nudimo usluge i savjete glede najvažnijih područja gospodarskog života:

Revizija i računovodstveno poslovanje

Dajemo mišljenje o financijskom zdravlju naših klijenata i osiguravamo im ga naspram svim udjelnicima. Grupa za reviziju i računovodstveno poslovanje pruža dokaze o ispravnom financijskom poslovanju tvrtki naših klijenata. Mi također pomažemo tvrtkama poboljšati svoje vanjsko financijsko izvješćivanje i prilagođavanje novim zahtjevima zakonodavstva, kao što su Sarbanes-Oxley ili Međunarodni standardi financijskog izvješćivanja (MSFI).

Više o ovoj usluzi: Revizija i računovodstvenog poslovanje

Usluge poslovnog savjetovanja

Savjetujemo naše klijente i pomažemo im razviti rješenja prema njihovim potrebama za bilo koji problem s kojim se suočavaju tijekom svog poslovnog ciklusa. Naš tim za poslovno savjetovanje daju savjete i pomažu našim klijentima glede pripajanja i stjecanja, financiranja, u svim procesima upravljanja i kontrole. Također, pružamo usluge na području poboljšanja učinkovitosti i financijskog savjetovanja. Glavni cilj svih naših aktivnosti je čvrsto pozicionirati klijenta na dinamičnom tržištu. Ovakve usluge pružamo i tvrtkama u privatnom vlasništvu i javnim ustanovama.

Naše glavne aktivnosti:

Porezne usluge

Za pružanje kvalitetne usluge poreznog savjetovanja, znanje o industrijama i tržištima na kojima klijent posluje od ključnog je značaja. To znanje dijeli PwC od naših konkurenata i omogućava nam pružanje poreznih usluga koje nadilaze očekivanja. Nudimo usluge za održivu učinkovitost i vrijednost na području korporativnih poreza, indirektnih poreza, ljudskih potencijala i globalnog poreznog usklađivanja.

Više o ovoj usluzi: Porezno savjetovanje