Program za diplomante

View this page in: English

Vaš program započinje s detaljnim programom obuke koji organizira PwC u Hrvatskoj kako bismo vam pružili općenitu i specifičnu tehničku obuku koja vas treba pripremiti za ispunjavanje vaših odgovornosti.

Uvodna obuka


Ova obuka traje 10 dana i pruža sveobuhvatne informacije o našoj korporaciji, našim uslugama, a također je i dobra prigoda da se upoznate s novim kolegama i Partnerima na neformalan način.

Stručna obuka


Tijekom prvih mjeseci, pripravnici sudjeluju u nekoliko stručnih obuka kako bi se pripremili za svoj posao. Asistenti u reviziji započinju našom jedinstvenom
obukom koja spada u najsuvremenije oblike elektronskog interaktivnog obrazovanja u kombinaciji s aktivnim iskustvom rada na simulaciji revizije. Asistenti u poreznom odjelu započinju s tečajem za poreznog savjetnika unutar par mjeseci.

Kao pripravnik, razvijat ćete se kao dio tima, neprestano preuzimajući sve veće odgovornosti.


Nakon prvih tjedana obuke, bit ćete dodijeljeni jednom od timova. Stariji članovi timova bit će vam mentori u vašoj novoj ulozi. Kako stječete iskustvo tako ćete dobivati sve više odgovornosti unutar tima. Izloženost važnim klijentima iz različitih industrija dat će vam mogućnost da naučite o njihovom poslovanju i da steknete kontakte. Asistenti započinju s rutinskim zadacima. Pregledavanje pojedinosti i administrativne zadaće mogu biti dio vaših dnevnih obveza. Zadaće koje ćete izvršavati razlikuju se od onih koje obavljaju menadžeri i partneri, ali nije sporno da su od vitalnog značaja za uspjeh PwC-a. Raznolikost zadaća koje ćete dobivati tijekom prvih nekoliko godina omogućite će vam da naučite osnove vaše struke i steknete veće razumijevanje poslovanja.


Na poslu ćete se neprestano obučavati. Kad god imate pitanje ili ste u nedoumici, vaši iskusniji kolege su spremni pomoći u vašem razvoju, ali da biste bili uspješni morate biti proaktivni, prepoznati nova područja o kojima morate učiti i zadržati pozitivan stav.