Društveno-odgovorno poslovanje

View this page in: English

Zajedno možemo promijeniti svijet, pridružite nam se!

PwC je izvrsna tvrtka s izvrsnim ljudima. Pružamo našim klijentima usluge najviše kvalitete, gradeći povjerenje i vrijednost. Mi nudimo svojim ljudima okruženje u kojem mogu biti uspješni na osobnom i profesionalnom planu. Zauzvrat se odužujemo zajednici, dijeleći naša znanja, iskustvo i resurse na kreativan i promišljen način.

Naša je tvrtka u jedinstvenom položaju proširiti našu povezanost sa zajednicom, bolje povezujući ljude - njihova znanja, vrijeme i iskustvo - s mogućnošću ostavljanja dubokog traga u društvu. Znamo da imamo trajnu odgovornost prema zajednici. U godinama koje dolaze, gradit ćemo naše volonterske programe i nadograđivati partnerstva koja smo stvorili u društvu, a kao odgovor na naš angažman dobili smo pozitivnu reakciju ljudi. S nestrpljenjem očekujemo brojne izazove koji su pred nama.

PwC Hrvatska je ponosna na činjenicu da naši programi pored novčanih donacija uključuju i volonterski angažman naših djelatnika.

Iako se vrlo često odazivamo na različite pozive za potporu i pomoć u lokalnoj zajednici, PwC svoj plan društveno-odgovornog poslovanja temelji na četiri stupa:

  • Zajednica
  • Okoliš
  • Poslovno okruženje
  • Ljudi

Svake godine PwC Hrvatska organizira Dane društvene odgovornosti koji imaju za cilj podizanje svijesti o potrebi brige za okoliš, za zajednicu i tržište na kojem posluje, te za svoje zaposlenike kroz razne humanitarne i pro-bono aktivnosti te predavanja i prezentacije raznih stručnjaka.