PwC's Academy u Hrvatskoj

View this page in: English

PwC’s Academy je edukativni centar PwC-a, jedne od četiri vodeće svjetske korporacije za pružanje usluga revizije, poreznog i poslovnog savjetovanja malim, srednjim i velikim tvrtkama te javnim ustanovama.

Cilj PwC’s Academy je podići kvalitetu poslovne edukacije na hrvatskom tržištu. Zato smo osmislili programe za financijske i nefinancijske stručnjake, utemeljene na primjerima iz naše poslovne prakse, čime im pomažemo postati tehnički kompetentniji, učinkovitiji i spremniji za izazove modernog poslovanja.

Naš pristup

Naša je filozofija da je učenje najučinkovitije kada je interaktivno i utemeljeno na primjerima iz prakse. Sadržaj naših programa u velikoj se mjeri temelji na stvarnim poslovnim situacijama, a naš način podučavanja je bliži coachingu nego predavanju.

Naši predavači

Predavači na PwC’s Academy su naši stručnjaci koji svakodnevno pomažu klijentima riješiti njihove poslovne izazove, odlično razumiju domaće poslovne uvjete i propise, te posjeduju znanja iz svih grana gospodarstva.

Naša mreža

Kao član PwC mreže, imamo pristup poslovnom znanju i idejama iz svih krajeva svijeta. Posebno intenzivno surađujemo s kolegama s nama bliskih tržišta srednje i istočne Europe, koristeći naša raznolika iskustva i metode u kreiranju „first class“ edukacije za odrasle.