MSFI diploma ACCA a

View this page in: English

Međunarodni standardi financijskog izvještavanja (MSFI) veliki su izazov za većinu tvrtki i financijskih stručnjaka. Više od 90% vodećih svjetskih gospodarstava zahtijevaju MSFI ili im se približava, pa rijetko koja tvrtka može zanemariti potrebu da njihovi zaposlenici razumiju MSFI i implikacije MSFI-a na njihovo poslovanje i financijsko izvještavanje.
MSFI diploma od ACCA-a je međunarodna kvalifikacija s područja MSFI-a koju je osmislila vodeća računovodstvena organizacija, Udruga certificiranih ovlaštenih računovođa  (Association of Chartered Certified Accountants  - ACCA). Ovom kvalifikacijom podići ćete svoje stručno znanje o MSFI-u na višu razinu.

ACCA je organizator završnog ispita i izdaje MSFI diplome. Sudionici se zasebno prijavljuju za završni ispit i izravno ACCA-ju plaćaju naknadu za ispit.

Zašto studirati na akademiji PwC-a?

PwC ima dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga i obuke vezanih za MSFI. Naši stručnjaci imaju iskustva u praktičnoj primjeni MSFI-a i imaju diplomu ACCA. Pružit ćemo vam stručnu potporu predavača i omogućiti vam kontrolu nad procesom učenja tijekom cijelog tečaja. Naši predavači su vrlo iskusni u održavanju tečajeva, a osim toga su stručnjaci za MSFI. Oni će vam dati praktične primjere i birati teme koje su relevantne za vas.

Za koga je MSFI diploma?

Ovaj program je namijenjen profesionalcima koji rade na području računovodstva, revizije i financija, a koji žele položiti ispit iz Međunarodnih standarda financijskog izvještavanja i proširiti svoje znanje o teoretskim i praktičnim aspektima MSFI-a.
 
Stručnjaci s MSFI diplomom steći će:

  • široko znanje i razumijevanje osnovnih načela MSFI-a;
  • znanje izvještavanja prema MSFI-u, uključujući i konsolidaciju financijskih izvještaja;
  • znanje o praktičnoj primjeni MSFI-a.

Standardna cijena tečaja uključuje:

  • radionice u organizaciji PwC Hrvatske;
  • materijale za učenje;
  • temeljit plan učenja za završni ispit;
  • stručnu potporu predavača za vrijeme trajanja tečaja sve do završnog ispita;
  • probni ispit i 4 testa koja predavači ocjenjuju i vraćaju sudionicima;
  • jutarnja i popodnevna osvježenja te svakodnevni ručak.

Za daljnje informacije o MSFI diplomi, posjetite stranicu www.accaglobal.com/en/help/students-dipifr.html.